I väntan på att Camilla Estéen ska höra av sig angående Global Keratin behandling

Nu har jag fått nya produkter från Global Keratin från Camilla och hälsningar från hennes chef i Stockholm.

Märket är Abba och en är för att smörja in håret med innan man fönar och den andra är hårspray. Jag har endast provat hårsprayen och den håller verkligen fantastiskt. Allt kommer från Global Keratin behandling.

Häromdagen var det en officierbal och då hade Stilfrisörerna håruppsättningar för de kvinnor som skulle på den balen. De gjorde fantastiska håruppsättningar som jag aldrig sett i mitt liv. Jag ska dela med mig mer här i bloggen senare när jag har provat produkterna och lägga ut fler bilder. De borde ge dessa kvinnor en Global Keratin behandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *