på torsdag hela dagen blir jag upptagen med min skönhet

Jag ska ha tjejkväll hemma hos min granne Sara på kvällen. Det vi brukar göra då är att bjuda in en stylist, frisör och någon som säljer hudvård. Denna gång vet jag vem jag ska bjuda in för att hon ska föreläsa för oss. I vår stabb finns en barnmorska, läkare, jurist, frisör, demonstratör för hudvård. Jag har en person i min krets som har varit modell i USA. Allt är perfekt på personen, men jag har ändå ett förslag som jag ska lägga fram innan torsdagen. Jag lägger ut tiden här på bloggen för alla som är berörda så att ni vet när vi ska träffas. Jag kan inte ringa er en och en eller skicka sms då jag inte har nummer till alla. Jag kan heller inte be grannen ta reda på er. Vi möts mellan 19.30-20.00 sedan stänger vi dörrarna och kommer ni för sent får ni slå koden.     Nedan ser ni skräddaren Cecilia som sydde min klänning jag hade på bröllopet.
 Hon håller i min klänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *