Hertiginnan är bland de första som provar Global Keratin behandling (helt ny behandling)

Hur jag fick Global Keratin behandling

“Snälla flickor kommer till Himmlen, men Hertiginnan titeln öpnnar stängda dörrar”Jag ringde till Stil och ville boka en tid för Global Keratin behandling. De sa att det var fullbokat för Global Keratin behandling och att jag fick återkomma en annan dag. Jag sa att jag var Hertiginnan och fick till svar “Även om du är vargen i rödluvan så får du vänta på din tid”.

Jag kunde inte svälja dessa ord så jag tog min bil och åkte raka vägen till Stil för att visa att jag verkligen var Hertiginnan. Camilla ringde sin chef Stefan Samuelson säljare för Ref och Gk, son som sa att om det verkligen är Hertiginnan her self så måste ni stänga butiken och bara ta hand om henne dessutom ska hela behandlingen vara sponsrad från företaget.

Behandlingen kostar ca 1700-1900 kr sedan infår vårdande produkter från märket Juvenix. Hertiginnan betalar givetvis inget. Jag blev väldigt nöjd med Global Keratin behandling.

Så fort Camilla Estéen såg att jag verkligen var Hertiginnan så stängde hon hela lokalen så att jag kunde få min Global Keratin behandling. Jag fick komma kl 20.30 och behandlingen blev färdig kl 23.00 för att sedan fotograferas efter behandlingen.

Ni kommer att se mina bilder på Stil Facebooksida och Eric Rådstam från Uppsala.com kommer att fotografera mig inom kort.

Detta är hur det går till när jag ska fotograferas då måste jag ha skönhetsbehandling i flera timmar för jag är verkligen fåfäng och därför beroende av Global Keratin behandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *