Uppsala.com har fotat mitt företag

I går kom fotografen Eric Rådstam från Uppsala.com för att fotografera mitt företag. Det gick väldigt fort för honom att fotografera.

Jag har bestämt mig för att samarbeta med honom då jag anser att han ändå är en seriös kille med ett seriöst företag bakom sig.

En annan fotograf hörde av sig som jag inte kunde hitta ett företag som stod bakom. Man måste inte ha ett företag som står bakom en för att jag ska samarbeta, men människor kan utge sig för att vara fotografer fast de inte är det. Man vet heller inte vad okända människor egentligen vill och därför har jag tackat nej till många som skriver personligen till mig för detta ändamål.

Ett svar på ”Uppsala.com har fotat mitt företag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *