Klädd för förlovning och resultatet efter röd henna & botox samt juvederm

Så här gör man röd henna & botox

Man tar kakan av henna och kokar den i vatten. Det finns instruktioner om hur mycket vatten man ska använda till röd henna. Jag orkar aldrig läsa av instruktioner utan kör på efter känsla och gör en egen röd henna. Jag hade på mig röd henna och sedan sov för man ska ha röd henna i 8 timmar. På morgonen tvättade jag och tvättade ändå hade jag henna smulor på hela mig.

Med det blöta håret åkte jag hem till min granne Sara för att hon skulle ha en demo undervisning av vissa produkter som restylande, juvederm mm. Detta intresserar mig grymt mycket och även om jag inte ska utföra behandlingar på människor som vill jag vara med när det händer.

Se min hårfärg blev den förändrad?

Många frågade mig var jag hade fått min kurdiska folkdräkt i från. Den är ju väldigt glittrig och passade utmärkt för en förlovning bland kurderna. Rosa brukar inte vara min färg i val av kläder, men tjejen som assisterade mig tyckte att denna färg passade min hårfärg väldigt mycket. Klänningen är från Noa Noa i Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *