Vad skulle ni göra om ni var tvugna att tala tvärtomspråket?

Tänk om ni vaknade upp en dag och världen var annorlunda. Den hade alltid varit annorlunda och allt det du mindes var bara en lång dröm. Tänk om du nu var tvungen och säga “inte” innan allt du ska säga. Tänk att du måste säga allting i tvärtomspråk.

Om du tex ska säga att du mår dåligt så måste du svara “jag mår inte bra” för om du inte gör det förstår inte folk vad det är du vill säga.

Om jag vill säga att jag är arbetslös så måste jag säga att jag har inte ett jobb.

Om du vill ha en kopp kaffe måste du räkna upp alla varma drycker du inte vill ha, så att man förstår att det du har utelämnat är kaffet.

Detta skulle bli en bra hjärngympa för mänskligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *