Skulle ni tacka nej till gratis mat i ett års tid?

Jag har fått en sådan erbjudande om jag marknadsför denna stora svenska kedja. Jag kan inte gå ut i bloggen och skriva namnet på kedjan för då måste jag först tacka ja till erbjudandet. Detta skulle förvandlas mer eller mindre till en matblogg.

Tanken är lockande men då försvinner min roliga vardag och därför funderar jag fortfarande.

Det bästa med att så många följer denna blogg är att jag kan påverka och på det belönas med vad jag vill. Detta är vad jag alltid har velat göra och det är vad jag gör nu.

Att blogga är att känna hur det känns att vara kunglig eftersom allt kommer till en gratis bara man kan vara deras ansikte utåt. Samtidigt måste jag ständigt tänka på hur jag för mig bland människor eftersom deras produkter förknippas med mig.

2 svar på ”Skulle ni tacka nej till gratis mat i ett års tid?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *