Min kanin Gustos nya ägare har hittat till bloggen

Jag ska snart få gäster och måste låta min kanin Femman komma till ett kaninhotell som finns på fäboden hos Gerd. När jag gick in på bloggen fick jag läsa kommentar från Gustos nya ägare.

Personen skriver följande:

Jag är Gustos nya familj! Eller, ja, jag, min mamma, min pappa och min bror 🙂 Visste inte att du var ägaren, men sökte på Gusto kanin och så kommer en bild på honom upp! Blev så förvånad och glad! Var inte säker först men sen att du gav honom till fäboden, och att jag köpte honom där! Också om det där med kaninhonan som han inte kunde bo med passar in på Gerd på fäbodens berättelse! Men Gusto är nu en söt kanin som bor ute, och han har faktiskt vunnit en miniklass tävling i hoppning och vann en kopp med små kattungar på! Älskar honom så mycket…
Men se gärna min och min bästa kompis blogg 🙂
Kram från Ingrid och Gusto!

Så här ser Gusto ut:

Så här ser Honey ut som inte kom överens med andra. Honey lever inte längre och avled i magproblematik. Hon har förut blivit opererad för magproblem då hon var den som ställde upp och slickade alla kaniner rena och på så sätt svalde massa hår som blev en hårboll i magen. Hon var dominant och satte alla kaniner på plats och var den som bestämde över alla. Hon var född i fiskarnas tecken samma tecken som kaninen Femman.

Hon som har skrivit till mig heter Ingrid och hennes blogg hittar ni här

Ingrid and tess trevlig underhållning och läsning https://ingridandtess.bloggo.nu/

Text från bloggen ovan:

a, jag hittade min kanin Gustos nya ägare på internet, sökte på Gusto kanin och så kom det upp en bild på honom! Jag blev jätte förvånad, men efter att ha läst lite blogginlägg om honom fattade jag att det var samma kanin :)! Men jag skriver lite här om honom nu 🙂

Ledsen, bilden blev ganska dålig, svårt att ta en bild med en dator på en så rörlig kanin!

Namn: Gusto

Ålder: Ca 4 år

Lite om Gusto: en supersöt kanin som älskar att skutte runt i köket, har just kommit på att han kan skutta in under ett skåp, när han inte vill ut till sin bur igen(han bor ute och har därför jääätte tjock päls) Han har också fattat att han kan skutta ut i hallen OCH ner från mitt knä när jag klipper klorna eller borstar honom :/. Hans favorit ställe i köket är på tidningshögen som han också tycker är ett perfekt mellanmål att tugga sönder lite ;). Skriver mer sen..

Puss o Kram Ingrid och Gusto :3

Ett svar på ”Min kanin Gustos nya ägare har hittat till bloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *