Ett tips från Hertiginnan till alla pizza ägare

Aftonbladet har börjat med något som heter Sales Crew, vilket innebär att ni säljer aftonbladet på helgerna. Har ni en pizzaria kan ni sätta upp ett ställ med Aftonbladet i er butik och få era egna kunder till att köpa tidningen. På Sales crew har ungdomar tjänat upp till 5000 kr per helg. De som säljer mest belönas dessutom. Det pågår nu en stor konkurrens mellan olika dagstidningar och ni kan vara med och lyfta fram den ni står närmast till.

Hur tänker era kunder när de ska köpa med sig pizza hem?

De köper antagligen pizza med sig hem för att på vägen sedan stanna upp på en bensinmack och köpa dagliga varor till sitt hem tex cigaretter, mjölk, tidning och kanske tuggummi. Dessa produkter bör ni då handha i era butiker så har ni både vunnit tid.

Den som har en pizzaria bör även i samma veva skapa en hörna där folk kan köpa sina basala produkter och kan även numera sälja receptfria läkemedel.

Är det någon som har varit i tunnebro? Det är samma ägare till restaurangen som till kiosken, men dessa två ligger för långt i från varandra. Ni ska ha restaurangen och livsvarorna under samma tak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *