Bibelskolan Joh 4:46

I kapitlet Joh 4:46 läste vi om när Jesus säger att “ni tror inte förrän ni får tecken” till människorna. Detta är egentligen något självklart för människor att vi vill ha tecken innan vi tror. Gud kan bespara oss många år av tro genom att ge var och en av oss bara ett tecken. Varför ger då inte Gud tecken till oss?

Fler människor skulle följa Guds budskap om Gud kunde vara intelligent och ge tecken till dem som ändå lever flera år utan en tro. Gud är intelligent och nog finns en plan med allas liv, men vilken plan har han med folk som inte tror honom?

När jag blev frälst så hamnade jag i en stor sorg för jag tänkte på dem som inte trodde på Gud. Jag var rädd för vad som skulle hända dem. Jag tror inte på himmel och helvete i dag så jag går inte omkring med den oron längre.

Tyvärr går det inte att lämna kommentarer för er som ändå har frågor hänvisar jag till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *