Mitt företag har gått vidare i tävlingen

Bakom priset står 13 välkända företag och näringslivsorganisationer i länet. De vinnande företagen erbjuds två utbildningsdagar den 11-12 mars 2011 inklusive middag på Hammarskogs Herrgård och därefter nätverksträffar med övriga pristagare under ett års tid.

Jag behöver skicka i väg mina uppgifter innan 14 Januari.

Det finns en sida (Gestalta) som bara handlar om Rinkeby där de har lånat mina videoklipp och lagt ut på sidan. Det jag hade spelat in var inte Rinkeby, men det var så lik i miljön. Jag älskar Rinkeby och deras små butiker och den goda maten. Jag måste som Hertiginnan göra en tripp dit igen.

Även en turkisk sida spar alla mina youtube clip på sin sida därför har jag börjat få väldigt många utländska besökare.

Ett svar på ”Mitt företag har gått vidare i tävlingen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *