Princess diary 2 (skuttande hushållerska)

Jag och min väninna tittade på filmen Princess diary 2 i helgen. I en scen har alla små prinsessor över hela Världen pyjamasparty hos Prinsessan Mia av Genovia (påhittad land). I en scen ser man en hushållerska hålla en liten prinsessa i handen och skuttar med ungen.

Senare såg vi filmen Princess Zoya där hon blir en utfattig rysk prinsessa och får jobba som nattklubb dansös. Vi båda funderade länge vilket yrke som var värst.

1) att behöva skutta omkring för att roa ett barn med hushållskläder eller…
2) … att jobba som strippdansös på en nattklubb

efter många och och men valde vi alternativ 1.

Mannen nedan föreställer kronprins av Genovia och denna människa finns ej på riktigt bara på bild. Man har då målat av hur man tror att en drömprins för en kvinna ser ut. Så vad tycker ni tjejer om ni fick måla en drömprins skulle han se ut som nedan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *