På lördag ska jag till mediumet & kändisfotografer hos gubbtolvan

Jag åkte till Sveriges bästa medium i går men jag fick ingen sittning. Vi satt och fikade i stället för hon kunde inte jobba då jag hade sällskap med mig. Många utvecklade medium har svårt att arbeta om fler energier finns inom räckhåll. De måste helt enkelt få jobba ensamma.

På onsdag ska min egen skönhetsexpert komma hem till mig och behandla min hy. Numera får jag mina behandlingar i mitt hem både när det gäller nageltekonolgi, hår och hud. De som vill samarbeta med mig får helt enkelt ta sina pick och pack och komma hem till mig.

Nedan ser ni mig bli sminkad av kändisfotografen Marie Therese Karlberg. Bilden ni ser bakom oss är hennes egen dotter. Marie Therese är flitig fotograf hos Gubbtolvan som innebär Kungen och hans vänner när de festar då brukar hon agera fotograf och syns även i tidningar som SE & Hör.

Jag har även fått en ny tv som är platt där man stoppar in dvd i själva skärmen. Märket är SAGA och det passar mig perfekt då jag har fått för mig att jag lever i Sagornas värld när jag ser på film.

Nya företag hör av sig till mig hela tiden och jag måste hela tiden sortera bland dessa. En som jag har fastnat för att prova är att beställa hem mat som ett Uppsala företag har skapat. Jag kommer berätta mer om företaget och hur det har gått till när jag har provat den.

Ett svar på ”På lördag ska jag till mediumet & kändisfotografer hos gubbtolvan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *