Transmediumskap & chefer som driver häxjakt beroende på vad jag skriver i bloggen

Den 3:e Januari ska jag träffa Sveriges duktigaste medium och den 10:e Januari ska jag på transmediumskap vilket innebär att en ande tar över en människas kropp och ska tala till mig. BUUUUUUUUUUUU

Jag kommer att berätta mer om det när tiden närmar sig.

Jag vet att vissa av de som jag går på undervisning för har blivit jagade i s.k häxjakt av vissa chefer runt om i landet. Dessa chefer har inte bättre för sig än att läsa min blogg för att sedan sätta i gång en häxjakt på vissa jag skriver om genom att förbjuda dem använda deras verksamhet som om de jobbade för ett företag deras förfädare var med att skapade.

Varför leker man med andra människors exklusiva karriär? Varför sänker man sig som chef och visar hur mycket man smygläser denna blogg och sedan anpassar reglerna efter vad jag skriver?

Lilla jag med den stora makten

3 svar på ”Transmediumskap & chefer som driver häxjakt beroende på vad jag skriver i bloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *