Mellandagsrean är en bluff

Det kan tex stå i tidningen för Media Mark att en dator ska vara billig inför mellandagarna och när du kliver in i butiken så säger personalen att varan redan är slut. Det är ren och skär lögn för att du ska stå länge i deras kö.

Om man nu är på mellandagsrea varför besöker man butiker som Vero Moda, Kappahl eller Lindex? De lägger ju sina varor på hög och det som säljs är det som ingen vill ha. Mellandagsrean är ett effektivt sätt för butikerna och bli av med säsongens sämsta kläder för att få plats för vårens nyheter.

Om man nu ska till mellandagsrea se till att gå in på butiker som Jaber eller Janemars.

I Stockholm så brukar butiksägare höja priserna för att sedan sänka dem om det är en privat liten butik. Se upp för sådana butiker.

I slutändan så ska du tänka på om du själv tycker varan är värd sitt pris och inte om den är värd sin “mellandagsrea pris”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *