Dessa författare har besökt mig & Uppsalabor

Therese Söderlind med boken Norrlands svårdom

Göran Hägg med boken Gud i Sverige

Morgan Alling med boken Kriget är slut

Det fanns massa stolar så att publiken kunde lyssna, men jag hade inte tid att lyssna utan tog bara en bild och sprang därifrån. Bilden blev dålig, men jag hade inte tid att ta fler bilder.

Jag hade bråttom för jag skulle äta lunch på Unico som hade en väldigt god lax.

I går plockade jag och min väninna upp Setareh Persson och hennes hund Cosmos. Jag ville ta med mig min kanin Femman, men de sa att Cosmos var lite tokig och kunde göra illa min kanin. Jag får så dåligt samvete när min kanin är hemma ensam för länge. Han förföljer mig i hela huset och vill nästan sitta i min mun om jag tillåter. Han är sjuklig social och blir jobbig till slut. Jag vet inte varför han är så jobbig och vad det är han vill av mig hela tiden. Allt började med att jag tog hem en grannes kanin Victor och sedan dess har Femman blivit helt knäpp.

Jag har varit hemma hos några släktingar och provat nagellack. Jag kan ha vilken färg som helst på naglar utan att tänka på om det passar eller inte.

Jag mötte där en kille som sa något bra. Han berättade om en person som han skulle beskriva. Han sa “det är sorten som sänker sig själv ju mer han pratar”. Det tycker jag räcker när man ska beskriva att en människa är av lite sämre kvalité. Man behöver egentligen inte beskriva varför eftersom de flesta som är av låg kvalité visar det ju mer de talar.

 

Jag har lärt mig ett annat ordspråk som en annan släkting uttalade

“det två personer vet är ingen hemlighet”

En hemlighet är en hemlighet om bara du själv bär på den. Så fort du delar din hemlighet med en person till så är det ingen hemlighet längre.

Jag är en god lyssnare och lyssnar hellre än att göra min röst hörd. Jag vet ju redan vad jag själv kan och orkar inte lyssna på min egen röst. Det är mycket effektivare att låta andra människors röster komma till tals för man kan både läsa av hur en grupp fungerar och ta del av andras erfarenheter. Den dumme gör sina misstag medan den smarta lär sig av andras misstag.

Ett svar på ”Dessa författare har besökt mig & Uppsalabor”

  1. gör en blow out till du så får vi höras om tid för resten av frillan sen.

    får nog bli i mellandagarna som vi sätter i slingorna isf. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *