Utställningen på Uppsala Universitet

För er som vill se utställningen på nära håll så kan ni besöka den på entréplan Blåsenshus nybbyggt för Uppsala Universitet.

Det var Tove som intervjuade mig och i dag var det Premiär för utställningen och då var samtliga utställare och publik på plats. Det var otroligt intressant att läsa om hur andra människor har uppfattat mig som bloggare och Hertiginna af Uppsala.

Mina citat har lagts ut som pratbubblor i förstorade format

Nedan citat är också från mig och det är för att jag tror att skoluniform skulle vara en mycket stark anledning till att minska mobbingen. Om man inte kan se vilken stil folk har eller ekonomi beroende på märke så kan man heller inte döma ett barn/tonåring beroende på hur klädda de är. Man blir då inte lika fixerad vid hur folk ser ut utan hur folk är som person.

Själva intervjun i tryckformat

 Bild: Nöjesguiden

Självaste Tove som bar en sammets klänning i marint. Hon klär sig alltid med stil och klass, men ändå bekvämt.

Nedan bild är utdrag från min blogg där jag visar kändisar som är fett reducerade på bild och vilken skillnad det blev. Visste ni att Café tidningens mest retucherade kändis är Linda f.d Rosing?

Klädbibliotek eller modebibliotek handlar om att hyra ut festkläder som vissa studenter har börjat med var också med på utställningen eftersom temat handlar om mode och media.

Så här skulle jag se ut om jag hade måttet enligt en mannekäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *