Jesus är min största förebild

Jesus sade att om du tar hand om de som är små är det mig ni tar hand om.

Nästa tisdag ska jag börja på Bibelskolan på en katolsk katedral. Jag kommer att gå den varje tisdag och äta lunch på Bibelskolan. Jag har förut gått bibelskolan på Livets ord och lärjungeskolan på samma ställe.

Vi går mot en andlig värld och jag hoppas kunna få med mig så många som möjligt till paradiset innan jag dör. Detta är ord jag har läst i Jonas Segersams sida. Detta fick mig till att rösta på honom i EU valet och jag gjorde därför en privat intervju med honom.

Han är uppstånden
han lever
vi har själva mött honom
Jesus vår frälsare
har gett oss evigt liv
Han som var död han lever
I evigheten

Någon som känner igen texten ovan? Kommer från sången “han är uppstånden”.

Ett svar på ”Jesus är min största förebild”

  1. de kristna som jag pratat med tror inte på tidigare liv. kan man vara kristen men ändå tro på det tycker du?

    berättade även för en kristen om healing och medium, hon sa att det var onda andar man kom i kontakt med vid healing och att det var farligt. vad säger du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *