Födelsedagsfest & välkomstfest för Emmélie & mest irriterande present (guldfisk)

Emmelie visar upp sina presenter och här ser ni spelet Wii som hon har fått. Bredvid Emmelie ser ni hennes pojkvän David, ni vet han som har bra smak när det gäller tjejer.

Åter ser ni David och Denniz (min brorsson)

Bredvid Emmelie ser ni hennes moster.

Emmelies mormor och morfar samt i bakgrunden ser ni Sabinas sambo Robert.

Kjolen som Kickan och Sabina köpte i England till Emmelie

Den mediala personen & Guldfisken

Jag vill även påpeka att jag har mött en stjärna inom medialitet. En som inte förstår att hon har vissa egenskaper som bara längtar efter att få komma ut. Ett medium som startar att lyssna på sin intution gör det i absolut tystnad. Denna människa satt i vimlet av människor och kunde ge värsta budskapen och samtidigt säga prosit till någon som nös under samma stund.

Det budskap hon kom med var en skål med vatten och guldfisk. Ni tänker säkert att vad är det för speciellt med en skål med vatten och en firre som simmar. Jo, bara för en dag sedan skojade jag med en person att denne skulle få det i present av mig. Det är nog den mest irriterande present man kan ge bort till någon. För det är tungt att bära med sig en skål med guldfisk som inte är värd mer än ca 20 kr. Man kan heller inte göra sig av med den för det är en gåva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *