Borde jag låta min blogg bli en tidning?

Jag har fått erbjudande om att göra en tidning av min blogg, men jag vet inte om jag vill att det ska tryckas. Om jag låter den tryckas kan jag aldrig ändra i inlägg och allt arkiveras. Kan vara lite läskigt i framtiden.

Tidningen ska ha namnet “Den omutbara Hertiginnan”

Nedan ser ni min klänning från ? helt glömt bort namnet på butiken.

Klänningen har spets framtill och är av strechmaterial. Den är svart på sidorna så att man ser något smalare ut i den. Mina örhängen är från Glitter. Innan jag glömmer namnet på butiken så var jag på MQ i dag och köpte en ursnygg tröja som jag ska visa upp för er i morgon då jag tänkte ta på mig den. Den är randig och är man fet ska man ha ränderna på längden för det indikerar att man är smalare.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *