designad förvaringslåda av Hertiginnan

Först tar man en tom creme cheese låda eller något annat som har blivit tomt. Man tar en spray med guld och sprayar den.

Sedan tar man glitterfärger och dekorerar med. Det var längesedan jag köpte dessa glitterfärger på Uppsala färg. Du kan om du vill klistra dit ett fotografi av någon du ska ge presenten till. Tro mig handgjorda presenter är väldigt uppskattade. Denna ska jag ge till Selvi och eftersom hon är den enda som inte har internet och inte läser bloggen så blir det en överraskning för henne att få den.

Du kan även klistra dit pärlor och stenar. Eftersom jag redan hade glitterfärger hemma så dekorerade jag dem med dem. Jag är väldigt konstnärlig lagd. Jag har en otrolig förmåga att dekorera sallader med olika grönsaker också.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *