Om grannarna får välja er skilsmässa

Jag gick in på Gurres blogg och hittade detta. Gud så jag skrattade och kände med grannarna. Vi hade också grannar som ständigt bråkade. En dag kom killen upp med ett paket till mig. I den fanns lite gräs och några kanin kluttar i. Han sa att han hade bråkat med sambon och därför tog tillfälle i akt och bråka med mig om att saker från min balkong blåser ner i deras balkong.

De här grannarna har flyttat som tur är för de bråkade jämt och varje gång tog killen tillfälle i akt och bråkade med någon av grannarna också för gammal ost. Om jag såg denna kille i trappen väntade jag alltid på att han skulle hinna före mig så vi inte korsade varandra. För denna människa klagade alltid på något fast det inte fanns något att klaga på. Han fick för sig att jag tog hans tvättstugetider fast jag aldrig använder tvättstugan och har egen tvättmaskin. Han verkligen fick för sig olika saker med olika grannar. Alla var trött på honom.

Han var en riktig psykopat och var otrevlig för det mest och ibland övertrevlig beroende på hur han själv mådde. En gång hjälpte han min väninna med hennes kassar och bar dem åt hennen när hon var på väg hem till mig. Min väninna sa att sådana grannar som honom skulle hon själv vilja ha. Nästa dag när hon hejade på honom svarade han att hon utnyttjade honom med sina kassar och så gör man inte mot folk. See han vände på det till slut.

Fan va skönt att han har flyttat härifrån han var en psykopat.

3 svar på ”Om grannarna får välja er skilsmässa”

  1. Du behöver nyansera din miljökännedom vad det gäller Uppsala kommun i synnerhet och Uppland i allmänhet: besök Krusenberg och få en ordentlig genomgång av Claes Tollin, kolla samtidigt av hans aura, han har mkt på sitt samvete. Boka in dig på en helg.

  2. Aha, så du läser andras bloggar ändå? Häromveckan påstod du ju att du ALDRIG läste andras bloggar. Avslöjad! :=|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *