Benny Rosenqvist svarade på mina frågor om regression

När föredraget med honom var slut fick han en blomma från Ananda och den som gav den till honom är Anandas ordförande Marica Eriksson.

Folk stod i kö för att få krama honom och jag sa till folk i kö att det kostar 25 kr och att man betalar till mig.

Jag ställde honom frågor om regression för det är vad som ligger mig varmast hjärtat. Han berättade om en kvinna att de var syskon i tidigare liv och var judar under 2:a världskriget. Han var bara 15 år gammal när han hamnade i Aushwitz konstentrationsläger tillsammans med sin lillasyster. Det var en sorglig historia att de bara var barn fortfarande.

Nedan ser ni Fatma Kamilogullari som ställer frågor till Benny när det var slut.

Benny är en mycket varm personlighet som jag tror de flesta håller med om. Jag vet att man väljer det liv man ska välja såsom man väljer en film man ska se på. Benny har då själv valt att vara en jude under andra världskriget för att få mer lärdom. Han har även valt detta liv om att vara en framgångsrik medium och författare. Jag har flera böcker av honom hemma som jag kan läsa om och om igen.

Sedan frågade han publiken om han fick dra en fräckis. Alla skrattade för alla vet vad en fräckis innebär. Det är ofta historier som handlar om tabubelagda områden. Se nedan clip om en rolig historia som han drog för oss.

Varning för känsliga personer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *