Loppis på Fyrispark är det roligaste som finns

I dag har jag varit på Loppis och letat efter filmer, men folk säljer samma film hela tiden. Jag hittade ändå mycket vackra saker som jag inte orkade köpa. Mannen som sålde dem var så rädd att jag skulle ha sönder dem. Till slut sa jag att om något går sönder betalar jag varan.

Jag verkligen gillar antika föremål för de har sin historia. Tänk så mycket psykiskt sjuka sadister det måste ha funnits genom tiderna. Tänk att vara beroende av folk utan empati och hjärta undra på att folk dog i förtid i stressrelaterade sjukdomar.

Det kostar 10 kr att komma in och det brukar vara söndagar mellan kl 12.00-15.00 ni ska gå strax innan de stänger för då är folk så desperata att bli av med sina skrot att ni knappt behöver betala. Det är oftast skräp de säljer som de själva inte vill ha. Man kan göra mycket fynd också för något de inte vill ha kan lika gärna vara något du har letat efter.

Jag väntar på att Sandra ska ringa mig för hon är på Gränby med sina barn. Hon vet inte om att jag ska fira henne så detta ska bli en överraskning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *