Självklart ska jag ha samma kvalité på kläder som Unionsdrottningen Margareta

I dag är jag åter inbjuden till ett möte för våra 4-fotade vänner
Jag kan i förväg inte tala om var jag ska befinna mig och jag hoppas inte det skriv ut på något sätt någonstans för att minska obehag.

Klänningen nedan är inte färdig utan den är på väg att sys upp av skräddare för att jag ska träffa folk i höst för Oscarsmiddagen. Den fanns i flera färger men jag valde det guldiga för att Unionsdrottningen Margareta hade det guldiga på sig.

Tyget kommer i från Durantextil

Nedan ser ni orginalet av klänningen men det är inte den modellen som jag ska sy upp.

Rekonstruktion av Drottning Margaretas Gyllene Kjortel fotograferad i Uppsala Domkyrka

Nu ska jag i väg på lunch och jag tror jag väljer en anrik restaurang som jag senare kommer att beskriva för er. Jag kan avslöja att en av artisterna jag ska intervjua har varit med i ett dansprogram som sänds på tv och jag tror att han inte mår bra i skrivandets stund. Vi hoppas på bättring när jag möter dem.

2 svar på ”Självklart ska jag ha samma kvalité på kläder som Unionsdrottningen Margareta”

  1. Vackert tyg det är nog dyrt. Men det har du råd med:) lr hur. En hertiginna tittar inte på slantarna.

    Blir lite avis.

    Kram

  2. Hej jag kommer från Korallensfriskola och jag fattar inte att du har tagit och hittat jätte mycket fakta om Drottning Margareta och jag gillar ditt hår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *