Persisk filmfestival och Eko café

Jag intog scenen och berättade lite kring filmen Män som hatar kvinnor som ska spelas in på drottninggatan i dag och i morgon. Ali Banouts son ska spela statist i filmen. I filmen så finns en scen där det är barnens parad.

Här utbringar jag en skål till artisterna som fick mig att sjunga denna vackra afton

Här blir jag bortkommen och kommer inte ihåg vad jag skulle säga för jag glömde bort namnet på David Craig som ska spela huvudrollen i filmen.

Här nedan ser ni själva artisten som kommer i från Brasilien. Han frågade mig om jag var från samma land som honom. Han heter Rafael Ouvegra Central do Brasil.

Superjuristen intog sin mat med ett glas rött till. Just nu har denna jänta sovit över hos mig och vi tittar på filmen före stormen tillsammans.

Jag själv beställde in två små rätter lax på vaniljsås och lammracks.

Nedan ser ni mig på persisk filmfestival och bredvid mig ser ni vackra Sara Estifa som är barnmorska och skönhetsexpert.

Hertiginnan på festvåningen på Slottsbiografen

Arangörerna för filmfestivalen och alla persiska artister som var med i filmen var närvarande. Man fick inte ta kort så därför kan jag inte lägga upp bilder på dem i bloggen. Ni ska veta att alla var där.

Ett svar på ”Persisk filmfestival och Eko café”

  1. Hej och tack för en trevlig blogg.

    Jag är nyinflyttad från Örebro till Uppsala, då min sambo och pojkvän börjat plugga juridik på Uppsala universitet och jag har precis börjat jobba. Staden är alltså helt ny för mig och jag känner ingen, he he. Förutom de få man träffat på jobbet hittils. Men det känns kul, och det verkar vara en fin och trevlig stad. Jag undrar, vad gör man i Uppsala? 🙂 Något du rekomenderar? Och sen får vi bara bo i vår lägenhet till i januari (hyr i andrahand) vet du vart man kan få tag i lägenheter? Verkar mer eller mindre omöjligt i denna stad. SKöt om dig. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *