Politisk afton i Solna hallen

I Solna Hallen så var kunde man hitta alla politiska partier. Folk som är engagerade och är förtroendevalda för i år är snäppet trevligare mot allämnheten än folk som inte är aktiva. Man försöker visa sin omgivning ett förtroende.

Nedan har ni Hediye Guzel med sin storasyster som arbetar som tolk. Hediye har följande valspråk

” Jag bestämde mig för att engagera mig politisk när jag växte upp i Botkyrka. Jag såg hur vissa hde det svårt med språket och kontakterna på arbetsmarknaden. Då lovadde jag mig själv att jag skulle bli en röst för alla dessa människor. Vår röst ska höras, vår räst räknas!”

 Kandidat till riksdagen (V)

Poeten och författaren Xizan Silan som jag mötte i vimlet

Den som vandrar om nätterna och dansar med helvetets änglar.

På nedan bild ser ni riksdagsledamot, Aynurs kusin, Ann-Margarethe Livh och Aynur Beydogan som kandiderar för Väsnterpartiet. Aynur kommer ni att kunna se i vallokalen på Kvargärdetskolan (en skola jag har gått på i mellanstadiet).

Ann-Margarethe Christina Lihv, född 13 december 1948, är en svensk vänsterpartistisk politiker, som är oppositionsborgarråd i Stockholms kommun sedan den 17 oktober 2006. Hon var tidigare informationschef i Vänsterpartiet.

Mannen som står vänster om mig är sångare och skulle upp till scenen och sjunga och då fick jag äran att ta bilder av honom.

Sedan har vi killarna på Ungkurd som frågade om jag ville fylla i en blankett och gå med. Killen till höger har jag förut skrivit om i bloggen, remember?

Evin Cetins pappa som berättade att Evin var på en pakistansk fest i stället för festen på Solna Hallen.

Miljöpartisten kryssa för 26 Emin Maskan, biståndshandläggare, 33 år, Uppsala

Nedan ser vi Emin Maskan tillsammans med sin vänstra hand Halim Yesilmen som är gift med Evin Aniks syster. Detta är verkligen inte svågerpolitik för hade det varit det skulle han vara Evins högra hand och inte Emins.

 Burger Inn

Evin Anik som är från Uppsala och hon kandiderar för Vänsterpartiet och hon jobbar för Öhrlings PricewaterhouseCoopers.

Så här var jag klädd denna politiska afton. Samtliga av mina kläder kommer från Fashionista underklänning för 399 kr och överdel för 699kr.

2 svar på ”Politisk afton i Solna hallen”

  1. Jag var ju där med synd att jag inte såg dig bloggaren =)

    Jusste killen känner jag igen i din blogg =) Orlando bloom han e så stillig å vacker… Viste inte att han var med i ungkurd men jag fick lite info om han jippii azad heter han iaf….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *