Hertiginnan har blivit stylad av Fashionista för fest i kväll

I dag ska jag på en fest i Solna och därför har jag begått en säker legal hantering av kläder för att bli riktig fin i kväll. Fashionista har nyligen sedan 3 veckor öppnat på Östra Ågatan och deras inredning är superfin och jag ger dem 9 poäng av 10 för den fina omklädningsrummen som var stor som en lägenhet. Det som fattades var en liten spegel så att man kunde se sin feta rumpa bättre dvs se sig själv i alla vinklar.

Linda Frode följde med mig och tog bilderna av mig dvs Kejsarens nya kläder.

 Allra sötaste Linda

Vem har en kristallampa i ett provrum? Förstår ni hur vackert inrett det var.

Linda ville att jag skulle stoppa rosen i munnen varför vet jag inte, men det blev inte så bra.

Nedan ser ni en klänning som var av hårt material och kändes lite som canvas tyg. Den är väldigt annorlunda och fin passform. Jag har svårt med storlek över bysten och vill gärna kunna knäppa kläder ovanför byst och därför får jag välja stora kläder för att sedan sy in i midjan.

Cardigan som kostar ca 995 kr med volanger fram och bak.

Jag tror att nedan klänning är från samma märke som min kappa då de är lite i samma stuk i mönster mm. Soraya berömde min kappa mycket eftersom det var hos dem jag hade köpt den.

Superjuristen ska följa med mig i kväll och vi ska vässa våra fingrar med en bra fil och sedan har gud gett oss kvinnor gåvan att prata mycket och länge därför ska det bli en lyckad kväll. Att tala är silver att tiga är guld men jag har aldrig gillat guld så jag föredrar silver.

En gång frågade jag en av mina svägerskor vad hon skulle göra om vi hamnade på en öde ö tillsammans. Hon sa att det skulle säkert gå bra då vi har våra munnar med oss.

Jag har inte lagt ut bilder av vad jag ska ha på mig i kväll för det ska bli en överraskning. Alla är nyfikna på hur just Hertiginnan ska vara klädd.

Ett svar på ”Hertiginnan har blivit stylad av Fashionista för fest i kväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *