Hertiginnan har mött konstnären Gamil Gabra

Gamils konst över Uppsala säljes även på Turistt informationen på ST Eriks torg till bl.a japanska turister. Det är han som målar till Pelle Svanslös och alla Uppsala monument över stan.
 

Han har även målat ett ansiktspoträtt av mig som jag kommer att lägga upp på bloggen.

Jag träffade honom strax innan jag skulle till jobbet. Jag hade varit på Landings och fikat med Superjuristen och berättade för henne om att hovet hade kallat. Jag vet att min roll inom rojalistföreningen kommer att bli stort i framtiden och det är något jag vill satsa mer på. Jag kommer att välja något mellan att bli journalist genom att studera på Poppius där många kända ansiktet har studerat eller att bli tätare med rojalistiska föreningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *