Jag fick dra änglakort av Anna

Vi åt princesstårta som jag hade hämtat. Jag brukar välja bakelser beroende på om de har fina namn. Jag har Catalan som favorit pga av det vackra namnet. Vissa äter med ögonen men jag äter med öronen dvs jag vill höra ett fint namn. Nedan ser ni Hannya och Julia och det är Anna som har tagit bilden. Sedan fick jag lämna Julia på tågstationen.

OBS titta till vänster om mig där ser ni katten som alltid vill veta vad just jag äter.

Här nedan ser ni en av korten som är från Ängeln Uriel och Jeduthan

Ja, jag får hoppas att alla faror drivs bort så att jag kan leva i ljuset. Jag läser nu Ny Jord av Eckart tolle eller vad han nu heter. Jag har suveränt svårt för att stava.

På torsdag är det kurs igen hos Anna och jag ser verkligen fram emot den för jag har inte kunnat gå på länge.

Nedan ser ni två politiker från Vänsterpartiet det är Aynur och hennes kusin.

Fotografen från Fame som kom fram för att ta bilder. Jag brukar inte vilja bli fotograferad av andra om inte jag får godkänna mina bilder. Alltid tackar jag nej till bilder. Jag brukar inte gå ut och är inte van med den miljön av alkohol, disko eller spel. Jag trivdes inte alls och kommer inte att gå ut mer. Jag är bara med på evenemang som nämns i media och har nu första gången varit ute bland dödliga människor. Man kan säga att jag är som Kungen i mitt val att vistas bland människor.

Var ligger det ädla i att hamna på bild för att man har varit ute på en krog varenda människa blir insläppt på?

Iskalla Afganerna som dansar på kulturnatten.

Edgedance för er som är intresserade av att börja dansa

Fredrik Nyholm kan hjälpa er om ni vill börja dansa.

Ett svar på ”Jag fick dra änglakort av Anna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *