Blog awards sponsras av vårt företag

Blog Awards

Blog Awards 20 biljetter hemma som jag får dela ut till mina läsare. Jag har själv en VIP inbjudan till  Blog Awards som skickade väldigt tidigt till mig och sedan har jag dessa 20 guld biljetterna till Blog Awards  för att ge bort till folk. Jag skulle på frukostmötet tidigare i dag men någon annan fick representera mig i stället. Jag får gå nästa gång det är möte och anpassa min schema efter mötet. Det blev krångel med våra anställda så jag kunde inte närvara i morse..

Café Opera Blog Awards

Jag vet ännu inte ens om jag ska gå på Blog Awards för det ska hållas på Café Opera och många kända artister kommer att delta. Alla kända artister som bloggar ska vara med på Blog Awards och alla sponsorer är närvarande.

Blog Awards är den 25:e September en lördag
Våran egen marknadsansvariga brukar själv gå på Blog Awards  och han hade även en blogg förut om hur man tjänar pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *