En trollstav Amega Magic Wand med kristaller som kan bota sjukdomar

Fantastiskt healingverktyg Amega Magic Wand som innehåller Zero point energi.

Den har bara funnits i sverige ett par månader och kommer ursprungligen från Singapor där den är framtagen av framstående forskare. I singapor har den bara funnits ett par år i Amerika 7 månader. Amegas trollstav är utvecklad genom kvantfysik. När man använder trollstaven på ett problemområde på kroppen återställs cellerna till Zero point nivå, allså till det ursprungliga friska.

 

Staven innehåller olika typer av kristaller, som via en speciell teknik, s,k amized fusion skapar ett bioresonansverktyg som stabiliserar balansen i olika cellsystem i kroppen. Staven har legat i en i en speciell kammare i flera veckor och sedan är den hållbar i 10000 år.

 

Ett svar på ”En trollstav Amega Magic Wand med kristaller som kan bota sjukdomar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *