Den elektriska maskinen Radamir & matförgiftade Uppsalabor

Jag var på föreläsning i går kväll för Anna Åkerblom som lanserar maskinen Radamir. Denna maskin kan ordna 150 örter genom att man ställer in den. Vi fick prova den och vattnet som strukturerades var suveränt gott. Jag har aldrig druckit friskare vatten i mitt liv det var precis som källvatten.

Ni kan se att det står Radamir Universal bakom mig.

Innan vi kom till föreläsningen satt vi och åt mat på Littly Italy som är designad av Tavis bror Rod Norén.

Fatma tittade igenkännande på Tavi och frågade oss vem det var. Jag sa att han var en kändis som jag stoppade för att ta kort, men hon gick inte på det för hon kände honom väl. Ingen lurar Fatma.

På Little Italy har de oftast samma buffé men den är god och man blir aldrig matförgiftad som man kan bli på andra ställen. Det finns ett ställe där maten liknar människan som äger stället. En gång i veckan matförgiftar de sina kunder för att de är så korkade. När jag ser samma maträtt på en vecka undviker jag att handla från dem. Ägaren är redan en mycket deppig människa och jag vet inte hur jag ska lägga fram att han är korkad och ingen bra affärsman.

Bara jag ser honom vill jag hänga mig själv och jag ser honom ofta så hängningen blir sig påmind varje dag. Vad borde jag göra för att de inte ska låta stället gå i konkurs? Ska jag prata med människan eller lämna in en anonym lapp? Jag är rädd att människan då begår självmord för det är så nära till att han gör det.

Jag ska tänka ut något för jag vill verkligen hjälpa personen på bästa tänkbara sätt.

Ett svar på ”Den elektriska maskinen Radamir & matförgiftade Uppsalabor”

  1. Går du kära Hertiginna på såna tricks? BLUFF BLUFF. Du behöver bara blunda och lyssna på din inre röst så vet du?

    Örter genom en maskin? ASG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *