Medial kurs med Anna Åkerblom & Regina Mäki

Vi åt mat på en libanesisk restaurang och det var vegetarisk mat som Anna hade beställt till alla. Katarina Dagnan frågade servitören om maten och han sa att Anna får svara på frågorna. De verkar känna Anna så väl att de hänvisar kunderna direkt till henne.

Den enda mannen på kursen är Anders som håller på med energi och healing kurser.

Vi drack arabisk kaffe med kardemumma och sedan skulle alla spå varandra i kaffesumpen.

Katarina Dagnan

Ingrid (Sandras mamma) och mediumet Regina Mäki

Regina är också författare och skriver böcker. boken heter Tacka kroppen

Några bilder på Anna

Här målar vi upp en 6 kantfönster med hjälp av pekare och i kanten kan man blir friskare och yngre. Bakom Anna så är det en person som lägger tejp så att man kan se kantfönstret.

Alla på kursen fick teckningar ritade av olika änglar. Endast jag fick en teckning som jungrfu Maria hade ritat åt mig. I den finns även ett budskap som är avsedd för mig. Nedan teckning är till Ingrid från ängeln Allan Farneth.

Vi alla åt lunch kl 13 på Eksätra Restaurang och Bar

Vi mediterade och hade ande kontakt två gånger och varje gång var jag svårväckt. Detta har aldrig hänt mig förut att Anna eller Regina måste ropa Anne Anne innan jag kunde släppa kontakten med andarna från andra sidan. Ju mer medial man blir desto mindre kontroll har man över de bilder man får. Jag kan inte förstå vad det är som händer med mig när jag inte kan komma tillbaka till rummet utan är och flyger med andra.

En människa som går igenom mycket trauma har också lättare att arbeta inåt och lyssna på sig själv. Kanske har vissa saker varit svårare för mig än vad jag har vågat erkänna. Vad det än är som har hänt så har de fört mig närmare till andekontakt. Jag är tacksam över alla erfarenheterna som för mig närmare mitt mål.

En tanke om “Medial kurs med Anna Åkerblom & Regina Mäki

  1. Anonym säger:

    Jag håller med att om man har haft trauman i livet så är har man öppnat andra sinnen än den som levt i en en trygg bubbla… Man är nog mer människa om man varit med om saker, men det är inte alltid kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *