omogen banan bäst mot din hy

Har ni någon gång ätit en omogen banan och kännt att det blir strävt i munnen som om du skulle kunna skala av huden i din mun och kan nästan också göra det? Det är för att den innehåller ett ämne som skalar bort men att det ämnet avtar allteftersom bananen mognar.

Riktig mogen bana kan ge migrän för dem som redan lider av migrän. Prova mosa en omogen banan i ansiktet och låt verka 30 minuter och sedan när ni tvättar av bananen kommer även det översta hudlagret att följa med. Täck även ögonen för det är den enda peeling man kan använda på ögonen utan att den torkar ut. Banan har ju fett som återfuktar huden samtidigt som den peelar av.

Säg mig är inte Hertiginnan den skarpaste kniven i lådan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *