Odinsborg i Gamla Uppsala & Manne

Jag åkte med mina vänner till Odinsborg i Gamla Uppsala och de hade bytt menyn. Förut kunde man äta strömming med lingon och potatismos. Nu fick jag ta laxpudding som var varvat med potatis och skirat smör. Jag älskade deras strömming och hoppas de tar tillbaka den.

Jag har även spelat in Manne när han spelar musik han själv har konstruerat.

Det bjöds på islatte hemma hos Anna efter behandlingen med EFT. Det finns hjärtan av is i kaffet. Gott och svalkande när det var så varmt i Storvreta. Det fanns körsbär i Storvreta som jag plockade bär i från och helt plötsligt hör jag en röst som säger “man får inte plocka dem”. Det var någon jag kände som drev med mig.

3 svar på ”Odinsborg i Gamla Uppsala & Manne”

  1. Jag skulle vilja följa dig en helt vanlig dag ur ditt liv. Jag vill se mer av din vardag och inte bara alla fester och töntiga viktiga personer du möter. Vad gör du tex när du är helt ensam en helt vanlig dag hemma? Vilka människor brukar du umgås med? Din familj ser man aldrig berätta mer om dem?

  2. Jag skulle vilja följa dig en helt vanlig dag ur ditt liv. Jag vill se mer av din vardag och inte bara alla fester och töntiga viktiga personer du möter. Vad gör du tex när du är helt ensam en helt vanlig dag hemma? Vilka människor brukar du umgås med? Din familj ser man aldrig berätta mer om dem?

  3. Det märks ju hur ointelligent du är "konstruerat" man kontstruerar inte musik – man komponerar! Eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *