Mitt möte med författaren Håkan Nesser

Jag tog ett ex av hans bok och började läsa högt för att Emman skulle spela in mig. Jag gjorde säkert detta 7-9 ggr innan jag blev nöjd och fram till dess så fick vi spela in om och om igen.

Till slut gav jag upp och sa till Emman hur dålig jag var på att läsa och att det verkade mer som om jag läste innantill. Just som när jag är gnällig och krisisk mot mig själv hör jag någon som säger högt och tydligt “DET TYCKER JAG OCKSÅ”

Jag blev förvånad och paff. Jag vände mig om för att se vem det var som hade uttlata sig så mot mig. Till min väldigt stora förvåning var det självaste författaren Håkan Nesser som inte tyckte jag var duktig på att läsa högt. Jag förklarade att jag var ordblind och har stora problem med läs och skrivförståelse.

Ett svar på ”Mitt möte med författaren Håkan Nesser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *