övernaturliga Currylinjer

Just kring Sverige och Tyskland förekommer dessa currylinjer som mest. Katter brukar lägga sig och sova i dessa linjer och man kan även hitta myrstackar på dessa platser. Just i dessa länder så finns currylinjer med 4 meters mellanrum. Närmre ekvatorn ligger dessa med upp till 6 meters mellanrum. Där currylinjer möts dvs currykryss är helt tvärtom där kan man bli sjuk och det är där katter och myrstackar kan “gömma sig” sedan urminnes tider.

Det är inte hälsosamt att befinna sig i ett Currykors en längre tid. Människor och hundar undviker gärna Currykors medan katter lustigt nog söker sina sovplatser just där. Om du placerar din hunds korg eller filt på ett Currykors så kommer hunden aldrig att vilja ligga där. Om din katt alltid väljer en viss plats i sängen så kan du vara säker på att där är ett Currykors. Då bör du fundera på att flytta sängen.

Hade kurder haft djurens intution hade de suttit på currykryss direkt för de älskar att lida. De tror att lida är att vara nyttiga.

3 svar på ”övernaturliga Currylinjer”

  1. Hej Anne!

    Jag önskar att du tar bort bilden på min katt Anita som du lagt på din hemsida om currylinjer.

    Tack på förhand & ha det så bra

    vänligen Isabella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *