Hertiginnan siar om hur världen kommer att se ut

Det finns många heliga skrifter och religioner. Religionerna i sin tur är uppdelade pga av att åsikterna går i sär. Det ska komma en tid då det finns en sanning i varje helig skrift. Dessa ska upptäckas med tiden när det blir större och större konflikter mellan dess tro. Sedan måste man sätta ihop varje sanning i varje bok och skapa en helt ny helig skrift. Dessa sanningar fungerar inte utan varandra och måste på något sätt förenas. Det kan jämföras med att du har flera barn, vilket vill du döda först? Det går inte för alla är dina barn och detsamma med dessa sanningar för alla kommer att föra dig närmare Gud, Unviersum, Skaparen eller kalla det vad du vill.

När man sätter ihop dessa kommer den nya heliga skrift att få ett sken omkring sig som varje människa med blotta ögat kommer att kunna se. Varje människa som tar till sig skrifterna kommer att få ett sken över hela sin kropp.

1) Ta tex Jehovas vittnen om att blodtransfusion inte är heligt pga av att man säger i Bibeln att själen sitter i blodet. Vad händer egentligen med de människor som får blodtransfusion? Vad händer med deras psykiska tillstånd dvs det man kallar för själen?

2) Titta på hur katolism och protestanten skiljs åt genom att Katolikerna har mer respekt för Maria medan Protestanterna har mer respekt för Jesus. Ägget och hönan vad kom först? Ska vi skilja mor och son åt bara för att vi tycker att den ena är viktigare än den andra? Vem skiljer dig åt från dina barn i trons namn?

3) Sedan tittar vi på Islam och hur Islam har delats in i olika trossamfund. Varför bär inte folk i Algeriet slöja medan man i Sudan går efter Sharia lagarna? Tand för tand , öga för öga och på så sätt spelar gud och straffar syndaren. Gud älskar syndaren men inte synden har i så fall totalt feltolkats av människorna. Syndare blir här människan och synden är vad människan har stulit dvs pengar, makt, rikedom you namne it. Alltså är stjäla inte syndigt utan det är vad man stjäl som är synden dvs pengar.

I universum så finns det tillgångar som räcker åt alla om vi inte tror det och i stället stjäl från andra så har vi syndat. Inte för att vi stjäl utan för att vi inte tror på Universums lag dvs attraktionslagen.

Jag är en gammal själ som har levt flera liv. Jag har i många liv försökt få människor att följa ljuset och jag har blivit nedslängd från ett torn pga av mina åsikter den tiden då människor inte var så upplysta. De som slängde ner mig är folk som fortfarande inte gillar mig. De har själva inte svar på varför de inte gillar mig, men jag vet varför de inte gillar mig.

Ok jag är inget helgon utan jag råkade gifta mig rikt för att mitt namn blandades ihop med någon annans namn. Redan då förstod jag hur viktigt det är att ha rätt namn för att lyckas. Man kan säga att jag är en modern Profet ni vet en sådan som andlig. Jag är inte flummig bara för att jag är andlig.

Jag hann aldrig gifta mig utan provade klänningen och blev nedslängd.

Det är så tråkigt när folk blottar sina känslor och visar tydligt hur hotfull de tycker att jag är. Ska det vara så djävlans svårt för folk att lära sig och dölja sådana skamliga känslor. De är inte som öppna böcker utan genomskinliga böcker så att folk som sitter omkring t.o.m kan läsa av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *