Avatar “att stiga ner” dvs reinkarnation

Jag har sett filmen som handlar om en marinsoldat som förkroppsligas till urinvånarnas kropp från planeten Pandora för att komma åt deras naturtillgångar.

1) Filmen handlar om det övernaturliga och mediala som vi människor egentligen är avsedda till att tro på. Det finns ett träd som samlar alla minnen och själar och där man kan få sin önskan hör. Detta är vad som vi kallar för universum och universum hör din önskan.

2) Man får se berg i luften som inte ens ramlar ner och det kommer från vad man i bibeln säger att om du i ditt hjärta tror att ett berg ska flytta på sig så kommer den att flytta på sig. Dvs universum hör din önskan.

3) De på planeten Pandora kan kommunicera med djur och allt sitter ihop som ett enda nätverk. De väljer ut sina flygande hästar som blir deras följeslagare resten av livet. Man väljer ut sin flygande häst och den väljer ut dig. Den väljer ut dig genom att den försöker först att döda dig dvs det du inte dör av blir du starkare av.

4) De finns även flygande genomskinliga maneter som ger tecken om något är bra eller dåligt och det är det vi kallar för intution.

Detta är verkligheten om hur vår värld egentligen bör se ut men att mänskligheten använder för mycket av sitt förnuft i stället för intution därför lider vi därefter.

Jämför det med att en mördare dödar en person men gör det på ett genialisk sätt så att mordet inte upptäcks men fortfarande så finns det något ont med dvs den döda människan är död. Vi människor använder vårt förnuft och tar slut på allt grönt och alla våra naturtillgångar på ett genialisk sätt men att vi då har något ont med oss dvs en tom och död naturtillgång.

Säg mig är det då så bra att vi låter oss styras av vår intellekt när vår intution kan göra oss och naturtillgångarna starkare?

Filmen baserar endast på vår intution om hur vi kan kommunicera på avstånd och mellan tid och rum.

Jag som Hertiginna vädjar till alla som läser detta att använd er intution och skippa ert intellekt ett tag och ni ska se på under som är mer vetenskapliga än något annat. Tro mig för jag är medial och jag vet vad jag talar om. Filmen är baserad på verkligheten för den som kan se den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *