På torsdag blir mina visitkort färdiga

De håller nu på att produceras på Kopieringshuset som har bytt namn.

Vet någon vem Julia Knave är? Hon är chefredaktör för Veckorevyn och bjöd in mig till en stor blogghändelse i år. De på Veckorevyn har uppmärksammat min blogg nu i flera år i sträck.

Jag ska lämna in mina varor som rör PR för bloggen vidare till den grupp tjejer. Mer kan jag inte avslöja förrän det är helt färdigt.

Nu ska jag i väg och äta lunch med Superjuristen för att sedan jobba. Någon hade ställt frågan varför en Hertiginna jobbar. Kungen jobbar också fast saker som rör honom. Ingen föds till att rulla tummarna.

På torsdag är det kvaldagen för Valborg och då ska de flesta i Uppsala förfesta. På morgonen samma dag som Valborg ska man ha champangefrukost och det brukas inta på slottsbacken strax nedanför det rosa slottet i Uppsala. Hoppas det inte blir lika stökigt.

Runt 14.00 är det forsränning på fyrisån för folk som inte har bättre för sig.

Mot kvällen ska folk supa det lilla de har kvar i sina hjärnor för att nästa dag säga

“Jag firade Valborg”

Valborg är överskattad dag för folk som firar den för att inte skämmas över att de inte firade den.

2 svar på ”På torsdag blir mina visitkort färdiga”

  1. Men det är väl kul att få visitkort. Det är de små händelserna som betyder något. När saker händer i mitt liv så vill grabbhalvan säkert inte vara med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *