Veckans evenemang

I morgon lördag är jag inbjuden till en modevisning mellan kl 11-16 på det fina slottet Skokloster strax utanför Mälaren.

Jag vill verkligen gå för man kan shoppa massa olika grejer och ta bilder i en vacker miljö.

Det har blivit så mycket fest för mig denna vecka så jag vet ännu inte om jag kommer att kunna närvara på den festen. Jag har även missat en konsert där jag blev inbjuden av artisterna att få sitta i publiken. De hade ordnat biljetter till mig men då var jag på springbreak med företagarna så jag kunde verkligen inte.

Mange Schmits nya låt heter “Allvarligt talat” och den har just släppts. Det är han som kommer att närvara på nästa Springbreak som jag kommer att gå på i maj. Vi hade även en frågesport om vilken känd person som vi skulle bjuda in nästa gång.

 Detta är inne på Skolkloster slott så har det ett wärdshus också.

Sista april närmar sig och då ska något speciellt hända som är relaterat till bloggen. Mer om det när tiden är mogen för avslöjandet.

Ett svar på ”Veckans evenemang”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *