Modevisningen med kläder från Lolita Konventet Uppcon10

Jag inhandlade hela min garderob från märket Metamorphos som är ett mycket bra märke. Jag fick träffa på designern Vanessa Cederberg som designar egna klädmärket Dewy wings som står för daggfuktade vingar som står för fjärilar. Vanessa jobbar för företaget Chrizu.se

Vanessa är hon till höger och företaget startades av den mörkhåriga killen Christoffer.

Nedan ser ni ringar där vissa föreställer bakelser och vissa godisar. Jag köpte flera stycken med Camédamen och bakelser för jag älskar allt som är fantasifullt en fantasifull person jag är.

Jag köpte 4 klänningar och 4 toppar samt en cardigan och jag fick stor rabatt av tjejerna som bjöd mig på godis.

Ett svar på ”Modevisningen med kläder från Lolita Konventet Uppcon10”

  1. Hej hertiginnan!

    Jag är en av de du träffade utanför tillsammans med två andra, där du gav oss ditt visitkort när du tagit foton på oss ^_^

    Tänkte bara påminna om att det vore roligt om du nämde att detta klipp är från Konventet Uppcon10 (inte endast från lolita uppvisningen)så att man vet att det inte bara var en uppvisning för lolitas.

    // MVH Mathilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *