lolita Goth modevisning på manga anime konventionen

11.30 i morgon söndag utanför Uppsala konsert och kongress får ni följa Lolita Goth modevisningen.

När jag gick förbi i går så såg jag massa tält med småungar (16 åringar) som bodde i tälten för att de har kommit från andra städer för att se lolita Goth modevisning. Jag kan inte förstå vikten av nöje att man väljer att sova i tält allt för lolita Goth modevisng? De var otroligt glada och roliga att prata med och de själva anser att Uppsalabor är trevliga. Det har bara förekommit en otrevlig person som sprayade något på deras tält mitt i natten. Tjejerna skrek och den killen som sprayade blev rädd och sprang därifrån.

Ett svar på ”lolita Goth modevisning på manga anime konventionen”

  1. Varför har du aldrig tävlingar på din blogg?

    Din blogg är ju ändå väldigt känd så det hade ju varit roligt =)

    Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *