Persisk afton med persisk musik

Mehry Zarré spelade i orkester i dag på kvällen kl 19.00 och jag var på konserten fram till att hon spelade färdigt och gick hem i pausen.

Innan denna konsert var jag på Sommarro tillsammans med Sofia och hennes dotter Selma. Vi åt lammracks och tittade igenom smink hon hade köpt på Make up Store. Hon fick prova min primer innan sin foundation och blev nöjd med reslutatet.

 Hon har Selma i knät för Selma sov.

Nedan ser ni en grupp som spelade kurdisk instrument och sjöng på kurdiska.

Jag och Mehry drack brandy i tomma flaskor innan hon gick upp på scen för att spela. Hon hade sidendress på sig med mintgröna moccaskor. Asså kolla in hur van jag är vid att hålla i en karaff och dricka ur den. Jag är sorten som har klass på allt jag gör även om jag så dricker Brandy i ett par stövlar så gör jag det med klass.

Nedan kan ni ser hur världsvan jag är vid kameran och är en sådan person att jag bara vet hur jag ska röra mig graciöst med touch of stardust. Jag är verkligen född till att synas och överglänsa på röda mattan. Jag ser en röd matta i mitt inre hela tiden för man är vad man gör sig till. Om du förnedrar dig och tror att andra är över dig då är de också över dig. Endast du i hela världen kan sätta värde på dig själv och ingen annan kan göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *