Det finns alltid människor som kommer att få dig att tvivla

Jag har mött en person som hatar sin bakgrund pga av vad denna personen har fått utstå av sina landsmän. Jag kan inte peka ut en landsman och säga tack vore denna person har jag lärt mig att älska min bakgrund. Tyvärr så använder djävulen dina närmaste för att komma åt dig. Det smartaste Djävulen kan göra är att låtsas som om han inte existerar. Detta kan få oss människor till att tro att vi har makten över våra val. Människan är svag och bör vara stark var eviga dag. Du är inte ensam att känna att du motarbetas vad du än tar tag i. Min rastlösa själ driver mig hela tiden vidare och kanske som “vandraren” har jag ingenstans att gå när jag kommer fram till slutet.

Det gör ont men gå ändå, du kan aldrig vända om……

Newroz låten tillägnad nyårsfirandet som pågår just nu i flera länder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *