Hur bär man en sådan?

Så fort jag såg denna bild kom jag på att jag själv har nyligen köpt en liknande på Edens lustgård. Jag vet bara inte hur jag ska bära plagget och i vilket syfte. Jag måste nog ha något under den eftersom bustier lätt kan se vulgärt ut annars om man bär den på bar hud.

Jag har börjat designa egna kläder och har nyligen köpt rosa fjädrar på Myrra för att sy fast dem på en svart klänning. Jag är ett geni när jag är färdig kommer jag att dela med mig av dem i bloggen. Eftersom jag inte är någon återförsäljare av Mary Kay kommer jag att lägga alla plagg som är D by D (design by duchess) under Mary kay för att sedan byta namn på kategorin till D by D eller något i den stilen.

Nu när jag gjorde denna inlägg fick jag en Deja vu upplevelse som om jag har gjort detta förut. När man får Dejavu så ska man veta att man är på rätt väg dvs man följer sitt öde korrekt med och utan sina misstag. Jag hoppas ingen är arg på lilla mig eftersom detta ligger i mitt öde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *