David Berglund har en överraskning åt mig

I dag ska jag hämta det jag har väntat på i flera veckor. Jag ska totalt förändras till något jag själv har gått och längtat efter. Nog om David Berglund och överraskningen.

Jag ska också hämta min halterneck som inte riktigt blev som jag hoppades på. Jag är en grymt duktig designer av kläder och har börjat designa egna kläder. Jag lämnar in nästan allt till sömmerskan och ber sömmerskan designa efter det jag tycker är snyggt.

Jag har lämnat in massa oanvända skor till en återförsäljare som ska sälja mina varor vidare. Äntligen har jag hittat ett botemedel för min konstanta shoppande. Jag är sorten som aldrig orkar prova kläder utan gör felköp hela tiden. På vintrarna är det så kallt så vem orkar prova kläder nu?

Nedan ser ni de skor jag har lämnat in. Jag är verkligen ett geni som alltid vet hur man bäst tjänar pengar.

Jag har använt stövlarna som är från Panos Emporio en gång och de rosa skorna från Belle en gång. Allt annat har jag aldrig använt.

Vet ni vad ett fynd är? “Ett fynd är en vara du inte behöver till ett pris du inte kan motstå“.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *