Klädmärket Vila

Jag var inne på Hennes & Mauritz för att jag trodde att en topp hade volanger av siden men den var stickad och inte en topp utan det var en klänning. Den topp jag skulle köpa från Gina Tricot fanns inte och jag hann inte hämta min egen halterneck från Alans Skrädderi.

Jag får hämta min halterneck från sömmerskan i morgon innan jag börjar jobba. På onsdag ska jag uppnå en del av min dröm som jag har väntat länge på. Det är en överraskning som jag kommer att dela med mig av i bloggen. Kläderna som lanserars av Sonia Rykiel var lite av pajaskläder. Jag köpte i dag en fin klänning från Klädmärket Vila, som ni kan se nedan.

Diademet som jag har i håret kommer i från Glitter. Den tjejen i kassan är så bra med kunderna många kramar till henne från bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *