Hemma hos skönhetsdoktorn Maria Arvidson som jobbar med botox, juvederm och restylane

Maria Arvidson jobbar med botox, juvederm och restylane.

Jag och Maria tittade på programmet “halv åtta hemma hos mig” för att hennes väninna Susanne Petterson var med i programmet om att tävla om 15 000kr. De tävlade om vem som kunde laga godast mat. Susanne hade väldigt fin guld service och utsökt smak för inredning.

Nedan tagna bilder av Maria som tyckte att jag var drottninglik. Jag berättade då för Maria att jag hade varit Queen Elizabeth of England för länge sedan i mitt tidigare liv. Detta talade mediumet Marica Eriksson för mig som är en av de duktigaste medium i Sverige.

Nedan Marias vackra våning i centrala delen av Uppsala (ett stenkast från mig).

Maria har förut givit mig BOTOX och det hjälpte mig att hålla migränen på avstånd. Jag rekommenderar varm till alla människor med migrän och spänningshuvudvärk att använda BOTOX.

Ett svar på ”Hemma hos skönhetsdoktorn Maria Arvidson som jobbar med botox, juvederm och restylane”

  1. DU SER MER UT SOM EN OXE ÄN EN DROTTNING

    WAKE UP DU ÄR INTE DEN DU PÅSTÅR ATT DU ÄR

    KVACKSALVARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *